Tel.: 06 33972441

Geboortekaartjes Gepersonaliseerd

geboortekaart op maat getekend, grote zus, grote broer met baby, kinderkamertje op geboortekaartje

Deze gepersonaliseerde kaartjes teken ik deels op maat. Ik teken de oudere broer of zus (of de ouders) na van een foto met bijv. zijn/haar lievelingsknuffel, op de schommelstoel die in de babykamer komt of op jullie favoriete bank. Niet alles is op maat want ik teken het precies in de stijl van de voorbeelden, maar zorg wel voor een duidelijke herkenning en een super persoonlijk tintje!

Dit (gepersonaliseerde kaartje, zie ook bij de geboortekaartjes Gepersonaliseerd) kaartje voor Niek getekend. In de houten schommelstoel op schoot bij zijn grote broer Stijn met zijn favoriete knuffel. De stoel en knuffel zijn nagetekend van foto's. Net als het haar van Stijn. Zijn moeder bedacht dit leuke lintje erbij zodat het kaartje opgehangen kan worden!

Dit (gepersonaliseerde kaartje, zie ook bij de geboortekaartjes Gepersonaliseerd) kaartje voor Niek getekend. In de houten schommelstoel op schoot bij zijn grote broer Stijn met zijn favoriete knuffel. De stoel en knuffel zijn nagetekend van foto’s. Net als het haar van Stijn. Zijn moeder bedacht dit leuke lintje erbij zodat het kaartje opgehangen kan worden!

Geboortekrtje_hout_CindyVB

Nils-2Sliderb

I love wood! U2?Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Back To Top