Tel.: 06 33972441

Mogelijkheden Trouwkaarten

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Super leuk!

Heerlijk alles voorbereiden voor de mooiste dag van je leven! Natuurlijk in jullie eigen stijl en op een bijzondere manier.

Hoe gaat dat nu precies, een trouwkaart uitzoeken en bestellen? Wanneer kun je deze het beste bestellen en wat zijn goede tips?

Houten wenskaart getrouwd

Mogelijkheden houten trouwkaarten:
– een houten trouwkaart full colour bedrukt (1 mm dik berkentriplex, of dikker).

Houtenkaartje 1 of 2 mm dik

Houtenkaart 1 of 2 mm dik

– een houten kaartje gelaserd, met de tekst gelaserd (1 mm dik berkentriplex) , de naam kan eruit worden gesneden en je kunt zelfs een 3-d kaart bestellen (in de vorm van een olifantje bijvoorbeeld).

De basisformaten zijn 9×13,5 cm of 10×15 cm, beide met afgeronde hoekjes.
Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor 13×13 cm of 10×20 cm met rechte hoekjes.
Andere formaten in overleg.

Mogelijkheden trouwkaarten gedrukt op Papier of Karton:

– een papieren trouwkaart full colour bedrukt op mooi dik papier.
Een enkele kaart met afgeronde hoekjes of een dubbele kaart op ieder formaat is dit mogelijk.

– een kartonnen trouwkaart in 1,2 of 3 kleuren bedrukt met zeefdruk. Op dik grijs of wit karton. Dit kan ook met Fluor kleuren worden bedrukt.

Hoe kun je het beste een trouwkaart uitzoeken? 
 Je kunt al op tijd gaan nadenken wat je leuk vindt, en een keuze maken of je een papieren of houten kaart wilt of iets anders. Misschien hebben jullie elkaar op een bijzondere plek ontmoet of heb je iets anders leuks wat je samen deelt en wat jullie graag in jullie kaart willen laten verwerken?

Of heb je al een duidelijk idee/ontwerp in je hoofd en heb je mij alleen nog nodig om dit voor je te maken?

Heb je een leuk ontwerp gezien in mijn Collectie? Kijk ook eens voor inspiratie bij de geboortekaartjes. Er is veel mogelijk! Eigenlijk zijn al mijn kaarten maatwerk, vandaar dat ik mijn kaarten niet in een webwinkel kan plaatsen (teveel mogelijkheden). Ik pas al mijn ontwerpen aan naar wens, ik kan bijna alle tekeningen aanpassen of  een nieuwe tekenen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden. Dus ook mijn collectiekaarten zijn volledig aanpasbaar!

Welke tekst zet je precies op jullie trouwkaart?

 

Wat voor ontwerp?
Willen jullie graag een strak, simpel ontwerp of zoeken jullie juist een heel sjiek ontwerp? Ik kan alles maken geheel naar wens.

Ook kan ik een compleet ontwerp voor jullie tekenen.
Vinden jullie het leuk om jullie gezin, huisdier, huis te laten tekenen of alleen jullie silhouetten samen? Het op maat tekenen van kaartjes is 1 van mijn specialiteiten en vind ik heel leuk om te doen :).

Aan de hand van foto’s en het telefonisch doorspreken van jullie wensen, teken ik rustig iedereen (inclusief de hond, huis, boerderij, stukje omgeving etcetera) na zodat jullie een super persoonlijk ontwerp krijgen. Dit kan in cartoonachtige stijl of heel realistisch.

Wanneer kunnen jullie het beste de trouwkaarten bestellen?
Je hoeft echt niet te wachten tot de laatste maanden (de trouwkaart kun je als 1 van de eerste dingen gaan regelen, de laatste tekst passen we gewoon op het laatste aan) want hoe sneller je besteld, hoe meer tijd er is om het ontwerp helemaal naar wens te maken, een mooie passende envelop uit te zoeken en een proefdruk te ontvangen.

 

Andere goede tips?
Ik adviseer altijd om 10% extra kaarten te bestellen omdat er soms een paar kaarten iets minder mooi gedrukt zijn (doordat het hout een verkeerde nerf heeft en omdat het handwerk is (soms pakt de inkt net iets minder goed op bepaalde delen..)

Ook leuk! Een vergroting van jullie trouwkaart (formaat A4, 4/5 mm dik berkentriplex met rechte hoeken) En sinds kort is het ook mogelijk om een fotoblok bij mij te bestellen!

Zo heb je een stijlvolle en mooie herinnering aan jullie trouwdag!

Als jullie nog vragen hebben? Mail of bel me gerust!

I love wood! U2?Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Back To Top